fbpx

Je hebt een doel voor ogen, je wilt graag iets, maar je weet niet zo goed hoe te beginnen of zie je er tegenaan? Wat voor doel je ook voor ogen hebt, minder kilootjes, meer energie, verbeteren van je vitaliteit, hormonale balans, minder stress, het betekent dat je hier wel iets voor moet doen. En dat is vaak wat men tegenhoudt of men blijft uitstellen.

Een goede gezondheid is voor mij erg belangrijk en dat gun ik iedereen. Dat  is de reden dat ik je graag wil helpen die cruciale eerste stap te maken door een GRATIS challenge aan te bieden. Deze start aankomende zondag, dus je kunt nog steeds meedoen!

Stel de weg naar  je doel nu eens voor als een reis. Hoe mooi klinkt dat! Aanpassingen aan je huidige leefstijl worden vaak gezien als; nu mag ik niets meer, dat is niks aan. Niks geen gezelligheid meer. Nu moet ik zoveel opgeven! Weg genieten van het leven. Ik moet er zoveel voor laten. Of juist: Nu moet ik toch echt meer bewegen of ik moet dit of dat.

Maar is dat echt zo, of ben je dat gaan geloven? Is dat iets wat je jezelf wijsmaakt? Ik laat je hier zelf over nadenken, mijn antwoord heb ik al! Tijdens deze reis zul je je antwoorden vast wel vinden.

Struggel je ook wel eens met deze belemmerende overtuigingen? Dan daag ik je uit om mee te doen met deze GRATIS! Challenge en deze reis van 8 dagen te maken.

Zie het als een avontuurlijke reis! Tijdens je reis maak je van alles mee. Je laat iets achter je en je neemt iets nieuws mee. Je doet nieuwe ervaringen op, je neemt nieuwe levenslessen mee en de keuze is aan jou wat je hier mee gaat doen.

We willen allemaal graag gezond oud worden. Dat betekent dat je nu al kunt starten met een gezondere leefstijl. Hoe langer je wacht, hoe meer risico op klachten en ziekten die er door de jaren heen insluipen en zich op latere leeftijd openbaren. Gewoon, omdat je het waard bent.

JE KUNT NOG STEEDS MEEDOEN, GEEF JE OP DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN:

https://www.blijfopmaat.nl/kalender/8-daagse-challenge-hoe-val-ik-af-met-blijvend-resultaat/
GRATIS CHALLENGE

Mijn motto is: “Wees zuinig op je lichaam, je hebt er maar één. Het is alleen je geest die nog overtuigd moet worden”


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.