fbpx

Leefstijl gaat over de manier waarop je voor jezelf zorgt en in het leven staat. Leefstijl is niet alleen voeding, maar gaat heel wat stapjes verder en omvat meerdere levensgebieden die allen van invloed zijn op je energieniveau. Denk aan zingeving, voeding, beweging, rust, ontspanning, stressreductie en vermindering van de belasting door toxische stoffen.

Mijn praktijk bestaat uit verschillende onderdelen. Deze staan vaak niet los van elkaar maar kunnen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Daarom werk ik Maatgericht. Daarbij kijk ik naar wat bij jou past, wat jij nodig hebt en welke stappen jij daarin kunt zetten om jouw doel te bereiken. Ieder mens is immers uniek. Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht bereiken is een leerproces over jezelf en voor jezelf. Dit kost je tijd en aandacht en om te veranderen heb je bewustwording, inzicht en kennis nodig.

(B)Lijf op Maat is gericht op mensen die willen afvallen of gaan voor een gezondere leefstijl. Stop het bekende jojo effect en ga voor een blijvend resultaat.

Herken je je hierin?

 • Vind je jezelf te zwaar of te dik?
 • Vind je jezelf niet mooi of goed genoeg?
 • Ben je onzeker?
 • Heb je een laag zelfbeeld?
 • Heb je weinig zelfvertrouwen?
 • Wil je je buikje wat kwijt?
 • Ben je gek op zoetigheid?
 • Ga je eten of krijg je snaaibuien bij stress of emoties?

En zou hier graag iets aan willen doen?

 • Zou je graag wat kilootjes kwijt willen, een beter zelfbeeld hebben of meer zelfvertrouwen willen hebben?
 • Wil je graag wat meer energie en vitaliteit?
 • Wil je je gezondheid verbeteren?
 • Wil je jouw leefstijl verbeteren?

Ik hoor cliënten zo vaak zeggen: Ik weet wel wat ik zou moeten doen, maar heb toch een stok achter de deur nodig… hoe kom ik toch over die drempel heen?

Wat kan ik je bieden?

Ik help je hier graag bij door met de juiste adviezen je lichaam weer in balans te brengen. Het is gemakkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven, zonder crashdieet en geen maaltijdvervangers. Ik bied een aanpak die bij jou past, op Maat gemaakt.

We gaan onderzoeken waar jouw belemmeringen en valkuilen zitten en hoe jij daar mee om zou kunnen gaan. Stap voor stap ga jij op weg naar jouw doel.

Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht bereiken is een leerproces over jezelf en voor jezelf. Dit kost je tijd en aandacht, maar om te veranderen heb je inzicht en kennis nodig.

Wil jij afvallen zonder jojo-effect?

Om controle te krijgen over je gewicht is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl! En dat is precies wat je met het stappenplan op Maat gaat doen! Je leert in een bepaalde periode naar je nieuwe leefstijl toe te werken.  Samen kijken we welke stappen jij kan nemen waarbij ik het heel belangrijk vind dat deze ook bij jou passen en voor jou goed uit te voeren zijn.

Tijdens het programma komen diverse onderwerpen aan bod: je eet- en leefpatroon, beweging, ontspanning, evt. eet- en snaaibuien, dipjes, snel weer trek na het eten, stress, gedragsverandering, bewustwording, noem maar op.

Zie het als is een boeiend leerproces. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, is het handig om te weten wat er in je hersenen gebeurt en waarom het zo lastig is om je gedrag te veranderen. Veel mensen zien erg tegen de verandering op en laten zich tegenhouden omdat ze het in hun hoofd veel te veel bagetalliseren. Ze maken zichzelf wij dat je dan ineens zóveel dingen anders MOET doen. Bijv. ‘je moet alleen maar gezond eten, je mag niks lekkers meer, je mag geen wijntje of biertje meer. De hele gezelligheid gaat dan weg. Je moet veel meer gaan bewegen’… En ga zo maar door. En dát zijn juist allemaal verkeerde gedachten! Dus laat je vooral daar niet door weerhouden om je beter in je vel te voelen en meer vitaliteit te ervaren.

Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht bereiken is een leerproces over jezelf en voor jezelf. Dit kost je tijd en aandacht, maar om te veranderen heb je inzicht en kennis nodig.

Aanbod en Tarieven

Klik HIER