fbpx

Je bent op zoek naar hulp voor een specifiek probleem, bijv.

 • Je wilt je leefstijl verbeteren
 • Je loopt vast of wilt meer rust in je hoofd
 • Je bent op zoek naar meer zelfvertrouwen
 • Je wilt je goed voelen over jezelf
 • Je weet het allemaal niet meer zo goed of je bent je op zoek naar meer kwaliteit of verdieping in je leven.

In een individuele sessie bied ik je ruimte en aandacht om samen dieper in te gaan op de thema’s die bij jou spelen.

 • Een individuele sessie duurt gemiddeld 90 minuten
 • De frequentie van de sessies wordt bepaald in onderling overleg (bijv. 1x per 14 dgn)
 • De duur is afhankelijk van de progressie die je maakt en wat je nodig hebt
 • Mogelijkheid tot wandelsessie

Kennismakingsgesprek

Je kunt vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek maken. Een kennismakingsgesprek duurt 30 minuten. Dit kan zowel telefonisch, skypen oid als face-to-face.

Ik vertel wat over mijzelf, mijn visie en mijn manier van werken. Jij kunt kijken of het klikt en of mijn manier van werken jou aanspreekt. Als jij vertelt waar je voor komt, kan ik aangeven of en hoe ik wat voor jou kan betekenen.

Als je benieuwd bent, meer zou willen weten, of je afvraagt of ik iets voor jou kan betekenen, kun je me bellen of mailen voor meer informatie. Je bent van harte welkom.

Aanbod en Tarieven

Losse sessies zijn voor:

 • Wegen en/of meten
 • Advies- en coachingsgesprek
 • Het bespreken van de gang van zaken


Stappenplan:

Naast de losse sessies kun je kiezen uit een 4,  8 of 12 Stappenplan op Maat. Ik noem het bewust geen wekenprogramma. Het is mogelijk om wekelijks langs te komen voor een consult, maar er kunnen ook 2 of 3 weken tussen zitten. Het is maar net wat jij wilt en/of nodig hebt.

Weeg, meet-, bespreekmomentje:

Sessie van max. 15 minuten

Sessie tussen 15 en 30 minuten

Tarieven:

€ 10,00

€ 25,00

Coachsessies

Losse sessie

4-Stappenplan op Maat

8-Stappenplan op Maat

12-Stappenplan op Maat

Tarieven bij
sessie van 60 minuten:

€ 40,00

€ 135,00

€ 250,00

€ 460,00

Tarieven bij
sessie van 90 minuten:

€ 55,00

€ 215,00

€ 425,00

€ 630,00

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft voor u als voordeel dat je een vergoeding kunt krijgen als je dit in jouw zorgpakket hebt zitten (via aanvullende verzekering).

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. Uw kunt ook de website van BGN raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de site van BGN op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar.

Een BGN-gewichtsconsulent begeleidt u volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Alleen mensen die vanwege medische redenen een specifiek dieet nodig hebben, kunnen niet bij de GBN-gewichtsconsulent terecht, maar zullen worden doorverwezen naar een diëtist.

CONTACT:

Ga naar het Contactformulier