fbpx
Oliemaatje

Gegronde reden

Ik geloof in ‘Terug naar de Natuur’. Tegenwoordig worden we blootgesteld aan straling, bewerkte voedingsmiddelen, stress. Voor een goede gezondheid is het belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn. Maar door dit alles raakt ons lichaam en geest ontregeld en weet hier niet goed mee om te gaan met alle gevolgen van dien. Kijk eens naar je eigen leefstijl. Hoe zit het met beweging, rust en ontspanning?

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële olie (ook etherische olie genoemd) is een uniek geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Ze werken verbazend goed voor onze gezondheid en zijn heel goed in te zetten daar waar het gaat om fysieke gezondheid, de gemoedstoestand en geestelijke gesteldheid.

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Sommige essentiële oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen, terwijl andere bekend staan als energiegevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend. Ons lichaam heeft gedurende de dag  verschillende emotionele en fysieke ervaringen en essentiële oliën kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden en onze gezondheid te versterken.

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Essentiële oliën  zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren etherische oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt. Misschien heb je wel eens van de geur van een roos, lavendel of vers gesneden munt genoten. Of het sap uit de schil van een rijpe sinaasappel of mandarijn geperst. Dan heb je zeker de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.

Waarom ik kies voor essentiële oliën

Ik ben in aanraking gekomen met de etherische oliën van dōTERRA en was gelijk enthousiast. Een puur product, een geschenk uit de natuur. Ik hoor mensen zeggen, dat is mij te zweverig. Zweverig, hoezo? Gewoon, terug naar de natuur! Gegronder kan toch niet?! 

DōTERRA heeft een breed assortiment aan producten. Van enkelvoudige oliën tot olie mixen, huidverzorgingsproducten, supplementen en een speciale emotie lijn. Allemaal verwerkt met de meest fijne essentiële oliën.

Deze oliën kunnen op vele manieren ingezet worden:

  • op de huid
  • innemen
  • inademen van het aroma d.m.v. een diffuser (verstuiver)
  • als schoonmaakmiddel
  • lichaamsverzorging
  • massage

Ook worden de oliën gebruikt voor dieren.

Gerelateerde afbeelding

Kwaliteit gegarandeerd

DōTERRA’s etherische oliën zijn 100% puur, kieskeurig geëxtraheerd uit planten en bloemen. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen aantasten. Tevens zijn deze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.

Ieder olie wordt getest op veiligheid en kwaliteit voordat het de deur uitgaat!

  • 100% pure essentiële oliën
  • 100% zuiver
  • 100% natuurlijk, van wilde planten, gecertificeerd op therapeutische waarde, niet verdund, geen synthetische bestanddelen, geen conserveringsmiddelen.

Teelt

DoTerra is latijns voor “gift van de aarde”. Op dit moment telt dōTERRA meer dan 100 soorten essentiële oliën verdeeld over meer dan 40 landen. DōTERRA werkt om levens en gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren. Veel van de etherische oliën die door dōTERRA worden aangeboden, zijn afkomstig uit ontwikkelingslanden, waar de telers en distilleerders vaak genade van derden hebben. DōTERRA Co-Impact Sourcing helpt bij het creëren van coalities van kwekers en destilleerders die ervoor zorgen dat lokale gemeenschappen eerlijke en tijdige betalingen ontvangen om hun families en gemeenschappen te ondersteunen. DōTERRA werkt samen met deze coalities om de middelen, instrumenten en training te verschaffen die nodig zijn om een langdurig partnerschap te waarborgen.

 

DoTERRA Healing Hands Foundation

DoTERRA heeft een non-profit doel; Healing Hands Foundation. Ze streven er naar genezing en hoop aan de wereld te brengen, een leven vrij van ziekte en armoede. Ook leren ze verschillende culturen zelfredzaam te zijn. De foundation wordt gefinancierd door de leden, medewerkers en de leidinggevenden. Wil je hier meer van weten? Klik dan hier.

Afbeeldingsresultaat voor healing hands foundation doterra
Wil je meer weten? Neem dan contact met me op door hier te klikken.