fbpx

Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen. Als je focust op verandering, zul je het resultaat zien

Je hebt een doel. Als je daar alleen je focust op legt, zal je niet veranderen. Zo werkt dat ook met afvallen. Hoe werkt dit?


Hoeveel mensen gaan niet op een dieet en raken in korte tijd veel kilo’s kwijt. Maar dan! Als jij je levenswijze niet aanpast en verandert en je patronen niet gaat doorbreken, ben je weer terug bij het oude. Wat er dan vaak gebeurt is als mensen stoppen met hun dieet, dat ze juist zwaarder worden dan waar ze begonnen. Je hebt je lichaam de boodschap gegeven dat ie zoveel mogelijk moet bewaren voor later, voor slechtere tijden. Je lichaam raakt in de bewaarstand.


Daarom is de weg naar je doel toe zo belangrijk. Focus je op hoe je je doel kunt behalen. Leg je aandacht daarop. Hoe ga jij dat aanpakken? Wat heb jij nodig? Wat ga jij doen? In hoeverre ben jij bereid om iets te hiervoor te doen en wat ga je eraan doen? De weg naar je doel toe is niet altijd even makkelijk, maar je zult merken dat er ook allemaal nieuwe dingen en mensen op je pad komen. Vergeet dus niet vooral te genieten en te leren van alles wat je onderweg doet, meemaakt en ervaart!

Dit vind je misschien ook leuk...