fbpx

Een juiste balans vinden tussen lekker in je vel zitten, een goede fysieke en mentale conditie, een heldere geest, is belangrijk.

De AromaTouch® massage is een heerlijke weldadige, heilzame en ontspannende massage die het zelfhelend vermogen van je lichaam in werking zet. De behandeling bestaat uit 4 fases met 8 unieke 100% pure essentiële oliën van dõTERRA.

– De eerste fase is gericht op emotionele rust en stressbalans
– De tweede fase geeft een boost aan je immuunsysteem
– De derde fase richt zich op de spieren en werkt ontstekingsremmend
– De vierde fase ondersteunt de homeostase (het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel)

Een AromaTouch behandeling is een zeer bijzondere techniek, waarbij ik gebruik maak van de essentiële oliën van dõTERRA . De techniek welke ik toepas is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Ik ben gecertificeerd door dõTERRA om deze AromaTouch™ behandeling te mogen geven. Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress ervaart. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

Deze oliën zijn 100% zuiver en zorgvuldig gewonnen uit biologisch geteelde planten.
Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties en voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheids-standaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen of appen op 06-33593260, mailen via contact@blijfopmaat.nl of

Klik hier voor het maken van een afspraak via het contactformulier

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.