fbpx

Wil je graag je eet- en leefpatroon aanpassen en heb je even weer en stok achter de deur nodig zodat jij weer helemaal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan?

Ik help je hier graag bij door een Voedings/Leefstijlanalyse aan te bieden. Je krijg je een stand-van-zakenboekje, die je gedurende 5-10 dagen bij gaat houden. Aan de hand van deze gegevens ga ik beoordelen of je voldoende voedingstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt en stel ik een leefstijladvies op. Dit bespreken we vervolgens in een adviesgesprek. Je krijgt informatie, tips en opdrachten om thuis lekker mee aan de slag te kunnen gaan!

  • Incl. Stand-van-Zaken invulboek
  • Voedingsanalyse en Leefstijladvies incl. advies, tips en opdrachten
  • Consult van ca. 1 uur

Tarief:

  • Voedings/Leefstijlanalyse: € 75,00

Zie het als is een boeiend leerproces. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, is het handig om te weten wat er in je hersenen gebeurt en waarom het zo lastig is om je gedrag te veranderen. Veel mensen zien erg tegen de verandering op en laten zich tegenhouden omdat ze het in hun hoofd veel te veel bagetalliseren. Ze maken zichzelf wij dat je dan ineens zóveel dingen anders MOET doen. Bijv. ‘je moet alleen maar gezond eten, je mag niks lekkers meer, je mag geen wijntje of biertje meer. De hele gezelligheid gaat dan weg. Je moet veel meer gaan bewegen’… En ga zo maar door. En dát zijn juist allemaal verkeerde gedachten! Dus laat je vooral daar niet door weerhouden om je beter in je vel te voelen en meer vitaliteit te ervaren.

Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht bereiken is een leerproces over jezelf en voor jezelf. Dit kost je tijd en aandacht, maar om te veranderen heb je inzicht en kennis nodig.

Wil jij afvallen zonder jojo-effect?

Om controle te krijgen over je gewicht is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl! En dat is precies wat je met het stappenplan op Maat gaat doen! Je leert in een bepaalde periode naar je nieuwe leefstijl toe te werken.  Samen kijken we welke stappen jij kan nemen waarbij ik het heel belangrijk vind dat deze ook bij jou passen en voor jou goed uit te voeren zijn.

Vergoeding Aanvullende Ziektekostenverzekering

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft voor u als voordeel dat u een vergoeding kunt krijgen als u dit in uw zorgpakket heeft zitten.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. Uw kunt ook de website van BGN raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de site van BGN op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar.

De BGN-gewichtsconsulent

Een BGN-gewichtsconsulent begeleidt u volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Alleen mensen die vanwege medische redenen een specifiek dieet nodig hebben, kunnen niet bij de GBN-gewichtsconsulent terecht, maar zullen worden doorverwezen naar een diëtist.

Contact

Ben je geïntessseerd? Neem dan contact met me op: