fbpx


Met het laten maken van een voedingsanalyse krijg je antwoord op al je vragen hoe je weer grip krijgt op je voedingspatroon. Een voedingsanalyse is een check op je voedingspatroon en is het vertrekpunt naar je nieuwe leefstijl!

Maak snel een afspraak met Praktijk’ Blijf op Maat’ en ontvang 10% zomerkorting!

Krijg antwoorden op je vragen, zoals ‘ik denk dat ik gezond eet, maar zeker weten doe ik dat niet? Krijg ik wel voldoende essentiële voedingsstoffen binnen? Eet ik voldoende groenten en fruit? Zijn de tussendoortjes die ik eet wel zo gezond als ze lijken? Ik sport best veel maar val niet af, hoe kan dat?’

 Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.