fbpx
Wil je afvallen, je fitter voelen of meer energie? Maar is de drempel nog iets te hoog om hier iets aan te doen? Ik help je hier graag bij. Ik hoor mensen vaak zeggen, ik weet wel wat goed voor me is. Maar er naar handelen is nog wel een dingetje. Herkenbaar?
Dan heb ik hier nog even een tip voor je! Heb jij al nagedacht over je ziektekostenverzekering? Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft voor jou als voordeel dat je een vergoeding kunt krijgen als je dit in je zorgpakket heeft zitten.  De hoogte is afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar.
Dus wil je hier dit jaar nog gebruik van maken? Of denk je er aan om daar volgend jaar gebruik van te maken? Houd hier dan rekening mee! Op mijn site kun je hier meer informatie over vinden door hier te klikken of neem contact met me op wil je hier meer over weten: 06-33593260.
 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.