Ineke Vlaar, gewichtconsulent, leefstijcoach, NLP coach
06-33593260
contact@blijfopmaat.nl

Verkouden? Gebruik de natuurlijke ‘inhaler’ en/of ‘air’ olie

Verkoudheid, iedereen lijkt er momenteel last van te hebben. Een verstopte of snotterende neus is erg vervelend, vooral ’s nachts.

Air of Vicks?

Een olie die speciaal samengesteld is voor verkoudheid en het versterken van je immuunsysteem, is de Air (voorheen Breathe genoemd). Mensen gebruiken vaak de Vicks VapoRub bevat giftige stoffen als pertolium, terpentijnolie en dioxaan.

Geloof jij ook in  ‘terug naar de natuur’, producten zonder toevoegingen en 100% zuiver en puur? Etherische oliën van dōTERRA zijn ontzettend puur, zonder chemische toevoegingen en zelfs vaak in te nemen, in tegenstelling tot andere essentiële oliën. 

Afbeeldingsresultaat voor vicks doterraAfbeeldingsresultaat voor air doterra

Air (Breathe)-OLIE

In de Air olie zit een mengsel van:

  • Laurier
  • Eucalyptus
  • Peppermunt
  • Melaleuca (Tea Tree)
  • Citroen
  • Ravensara
  • Kardemom zaad

Precies in goede verhoudingen, wat altijd moeilijk zelf te maken is.

Hoe kun je de olie nog meer gebruiken?

Een lik kokosolie of een beetje olijfolie of sesamolie in je hand doen, 1 druppel ‘air’ erbij (dat is al meer dan voldoende) en lekker masseren op de borst of onder de voeten. Onder de voeten? Ja, de voetzolen nemen heel makkelijk stoffen op die door kunnen werken in het gehele lichaam. Je kan natuurlijk ook een kant en klaar potje of rollertje maken maar ik vind dit net zo handig.

Daarnaast kan je het ook in en diffuser doen, zodat de oliegeur zich door het huis kan verspreiden. Heel fijn, fris en het helpt echt! Hier staat de diffuser elke dag aan en ik wissel heerlijk geurtjes af, afhankelijk van de stemming in huis of klachten die we hebben.

Diffusie: gebruik 3-4 druppels in de diffuser.

Op de huid: 1-2 druppels op het gewenste gebied toepassen. Verdunnen met doTERRA gefractioneerde kokosolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Mag worden aangebracht op de borst, de rug of de onderkant van de voeten.

Wil je ook graag deze olie in huis?

De oliën van doTERRA zijn niet rechtstreeks via internet te bestellen. Neem dan contact met me op of stuur via het contactformulier een berichtje.

Ik kan je de ‘air’ olie’ of de air-inhaler ze zeker aanraden, puur natuur zonder toevoegingen.

 

“Wees zuinig op je lichaam, je hebt er maar één”