fbpx
Ineke Vlaar, gewichtconsulent, leefstijcoach, NLP coach
06-33593260
contact@blijfopmaat.nl

DoTERRA 30 dagen Detoxprogramma

'Wees zuinig op je lichaam, je hebt er maar één'

Ik werk met het merk DoTERRA, essentiële oliën. DoTERRA heeft een 30 dagen ontgiftingsprogramma met alleen natuurlijke producten en supplementen die jouw lichaam helpen te reinigen en je organen versterken.Met dit programma reinig en ontgiftig je je darmen en ga je je lichaam weer opbouwen met de juiste pre- en probiotica.

Detox programma DoTerra

Dagelijks – LifeLong Vitality:

Hiermee krijg je alle vitaminen en mineralen, antioxidanten en omega’s 3,6,9 binnen die je nodig hebt en die niet altijd meer voorradig zijn in ons voedsel. Dit pakket is zo volledig dat je echt geen vit D, magnesium, granaatappel of kurkuma hoeft bij te slikken. Alles zit er in, in de juiste verhouding!

FASE 1 – Activatie (dag 1-10)

Digest ZenTerraZyme: Mix van actieve enzymen uit voedsel en minerale cofactoren.n combineert. Deze helpen bij de vertering en opname van essentiële voedingsstoffen. Daar hebben we vaak een tekort aan door gekookt, verwerkt en conserverend voedsel. Ook dragen ze bij aan de stofwisseling, het omzetten van voedingsstoffen naar energie. Deze capsules omvatten een verscheidenheid aan volwaardige enzymen die helpen met de vertering van eiwitten, vetten, compleze koolhydraten, suikers en vezels.

Zendocrine: Deze ondersteunen het natuurlijke ontgiftingssysteem van het lichaam met een gepatendeerde mix van essentiële oliën. Het helpt je lichaam te ontdoen van gifstoffen en vrije radicalen die de lichaamssystemen kunnen vertragen, waardoor een zwaar en gewogen gevoel.

Lemondruppels: Doe 1 of 2 druppels in een glas water. Het brengt je stofwisseling op gang, het reinigt je darmwand, werkt tegen maagzuur en werkt reinigend voor je bloed, je lymfe en organen. Lemon ondersteunt je lichaam tegen bacteriën en virussen. Emotionele werking: Citroen geeft energie en zelfwaarde en reinigt je van negatieve energieën.

Fase 2 Activatie en Herstarten (dag 10-20)

Zie fase 1, met uitbreiding van:

GX Assist: Een combinatie van essentiële oliën en caprylzuur voor reiniging. Ter ondersteuning van je spijsverteringskanaal door een onvriendelijke omgeving te creëren voor potentiële bedreigingen die spijsverteringsimmuniteiten kunnen verstoren en spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken.

Fase 3 – Activatie en Vernieuwen (dag 20-30)

Zie fase 1, met uitbreiding van:

DDR Prime: Dit is een gepatenteerde mix van etherische oliën gecombineerd om cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen om een gezonde reactie op vrije radicalen te bevorderen en tegelijkertijd een gezonde cellulaire functie te ondersteunen.

PB Assist+: Dit is een gepatenteerde formule van pre-biotische vezels en micro-organismen. Het levert 6 miljard actieve probiotische culturen en oplosbare prebiotische saccariden die vriendelijke bacteriegroei stimuleren. Deze biedt een unieke, veilige en effectieve manier om de welbekende voordelen van probiotica voor de spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

EN VERDER:

Naast dit programma is het natuurlijk van belang dat je gezond & zuiver eet zonder pakjes en zakjes, weinig zout, geen suiker, zuivel, koffie en vet. En eet veel groente fruit en peulvruchten en water, Zie ook de tips hierboven. En vergeet niet voldoende te bewegen, goed te ontspannen (bijv. door yoga of meditatie oefeningen) en voldoende slaap te krijgen.

INFORMATIE en AANSCHAF

Voor meer informatie over of aanschaf van dit detoxprogramma kun je contact met mij opnemen door te bellen of via het contactformulier (klik hier)