Ineke Vlaar, gewichtconsulent, leefstijcoach, NLP coach
06-33593260
contact@blijfopmaat.nl

Het Stappenplan op Maat

Stappenplan op Maat

Om controle te krijgen over je gewicht is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl! En dat is precies wat je met het 4 of 8 stappenprogramma gaat doen.

Het Stappenprogramma

Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht bereiken is een leerproces over jezelf en voor jezelf. Dit kost je tijd en aandacht, maar om te veranderen heb je inzicht en kennis nodig.

Tijdens het programma komen diverse onderwerpen aan bod: je eet- en leefpatroon, beweging, ontspanning, snaaibuien, dipjes, snel weer trek na het eten, stress, suikers, vetten, eiwitten, noem maar op.

Ook gaat het over gedragsverandering. Gedragsverandering gaat niet zomaar, daar is tijd voor nodig en geduld. Het gaat met vallen en opstaan. Het is een leerproces. Wanneer je met gedragsverandering aan de slag gaat, is het handig om te weten wat er in je hersenen gebeurt en waarom het zo lastig is om je gedrag te veranderen.

Je leert in een bepaalde periode naar je nieuwe leefstijl toe te werken. Dit doen we stapsgewijs. Elk consult wordt er een bepaald onderwerp besproken en krijg je opdrachten mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Samen kijken we welke stappen jij kan nemen waarbij ik het heel belangrijk vind dat deze ook bij jou passen en voor jou goed uit te voeren zijn.

4 of 8 stappenprogramma

Je kunt kiezen uit een 4 of 8 stappenplan. Ik noem het bewust geen 4 of 8 wekenprogramma, Het is mogelijk om wekelijks langs te komen voor een consult, maar er kunnen ook 2 of 3 weken tussen zitten. Het is maar net wat jij wilt en/of nodig hebt.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft voor jou als voordeel dat je een vergoeding kunt krijgen als je dit in jouw zorgpakket hebt zitten. Klik hier voor meer info.

OPGAVE

Ben je geïntessseerd? Neem dan contact met me op:

KLIK HIER om naar het Contactformulier te gaan
of bel/app: 06-33593260 of mail: contact@blijfopmaat.nl