Ineke Vlaar, voedingsconsulent | leefstijlcoach
06-33593260
contact@blijfopmaat.nl

Programma: Klaar voor verandering!

Dit programma gaat over de eerste stappen die nodig zijn om te worden zoals jij graag wilt. Hoe wil jij er uit zien? Hoe wil jij je voelen? Wat straal je uit? Wat past bij jou?

Je wilt wat kilootjes kwijt, meer energie en/of je gezondheid (fysiek of mentaal) verbeteren. Of je wilt aan jezelf werken, je wilt meer zelfvertrouwen of je bent op zoek naar jezelf. Maar dan komt je kritische stem je plagen: ‘Ach, dat gaat je toch niet lukken’ of ‘jij gaat dat toch nooit volhouden’. Maar dát is slechts een stem in je die je belemmert en dus doe je het maar niet. Maar luister je wel goed naar jezelf? Die stem die diep in je hart zegt: ‘Ik kan het, want ik wil het zo graag’! Maar hoe ga je dan beginnen? Daar is dit programma voor, waarin je de eerste stappen gaat maken om met jezelf aan de slag te gaan. 

Dus zet nu je grootst mogelijke kleine stap en maak je klaar voor de start.. een goed begin, is het halve werk!

Zowel individueel als met meerdere personen. Dus heb je een buurvrouw of buurman, vriend of vriendin, familielid, goede kennis,  kom gezellig samen. Op deze manier heb je gelijk een ‘maatje’! Voor de vervolgstap kun je elkaar stimuleren en steunen.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Thema 1: Reactief of Proactief. Wie staat aan het stuur? Wat zijn jouw belemmeringen en waar zit jouw kracht?
  • Thema 2: Futloos of Energiek. Hoe wil jij je voelen? Wat heb jij nodig en wat past bij jou?
  • Thema 3: Thema: Lijden of Leiden. Wat wil je bereiken? Hoe zie jij jezelf als je je doel hebt bereikt?

Vervolgens gaan we hier op een leuke en creatieve mee aan de slag! Aan het einde van de sessie neem je een boekje en een moodboard mee naar huis om gemotiveerd te blijven en om de volgende stappen te maken. 

Duur: ca 2 uur.

Prijzen:

  • Individueel:  50,00
  • Met meerdere personen (2-5): € 35,00 p.p.

 

Vergoeding

Ik ben lid van de Beroepsvereniging BGN. Heb je een aanvullende verzekering, dan heb je wellicht recht op een vergoeding. Zie de site van BGN door hier te klikken of vraag dit na bij je ziektekostenverzekering.

Voor opgave of meer informatie

Tel / App:          06-33593260
Via de mail:      contact@blijfopmaat.nl
Via het contactformulier op deze site: klik hier

Doe mee en laat jezelf stralen en voel je goed in je vel!