Ineke Vlaar, gewichtconsulent, leefstijcoach, NLP coach
06-33593260
contact@blijfopmaat.nl

Cursus Afvallen met blijvend resultaat

Dit is een 4 delige cursus. Deze geef ik zowel individueel als met meerdere personen. Vind je het leuker om dit samen met iemand te doen? Geen probleem dus! De data stemmen we samen af.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt, minder stress wilt en/of je gezondheid wilt verbeteren, het begint met de eerste stap: Veranderen. Om te veranderen is actie nodig, maar ook discipline en doorzettingsvermogen. We lopen allemaal tegen onze valkuilen en belemmeringen aan. Om je op weg te helpen je doel te bereiken, bied ik deze cursus aan. Deze cursus is als een reis en helpt je dé stappen te nemen en je rugtas te vullen met datgene wat je nodig hebt. Dat geeft je energie en maakt je licht. En dat wat je niet meer nodig hebt, gooi je er lekker uit. Dat kost je energie en is alleen maar onnodige ballast.

Afvallen gaat vaak verder dan alleen minder of anders eten en drinken en meer bewegen. Tijdens deze reis gaan we ook op zoek naar de reden die ten grondslag ligt aan het eetgedrag Dat is dus een onderdeel van de reis. Want ga je hier niet mee aan het werk, dan zie je in de meeste gevallen weer terugval nadat men is afgevallen, ofwel het jojo effect. In korte termijn ga je iets bereiken, maar op langere termijn blijkt de moeite voor niets te zijn geweest. En dat is zo jammer! Durf dus te investeren in jezelf. Je bent het waard!

Mensen denken vaak: nou, als ik een slank lichaam heb, dan word ik serieus genomen, dan hoor ik erbij, dan ben ik goed genoeg, dan ben ik zelfverzekerd, dan kan ik de hele wereld aan. Maar is dat echt zo? Als jij bepaalde overtuigingen en patronen hebt ontwikkeld die in jouw patroon zitten en die jou nu belemmeren in je leven, ga je deze niet zomaar veranderen als je slank bent. Dat betekent dat je eerst moet kijken welke belemmerende overtuigingen en patronen jou in de weg zitten om daar vervolgens mee aan het werkt e kunnen gaan.

Durf jij het aan? Samen met jou wil ik graag aan de slag om jouw doel te bereiken..

Het programma ziet er als volgt uit:

DEEL 1: Van reactief naar proactief

Op reis: Waar wil je naar toe, hoe kom je daar en wat voor brandstof heb je nodig?
* In beweging komen
Doelen stellen en Motivatie
* Bewustwording
Van Vullen naar Voeden
* Keuzes maken, prioriteiten stellen en plannen
Voor verandering is actie nodig

DEEL 2: Van Lijden naar Leiden

Op reis: Wat is overbodig en kan uit je rugtas gegooid worden?
* Tussendoortjes; wat wel en wat niet
* Belemmeringen en Valkuilen
* Nieuwe paden betreden

DEEL 3: Van Falen naar Stralen

Op reis: Wat heb jij nodig en neem je mee?
* De kwaliteit van je denken bepaalt de kwaliteit van je keuzes
* Discipline en Doorzettingsvermogen
* Verantwoordelijkheid: Eigen regie nemen

DEEL 4: We gaan op reis en ik neem mee…

De Kickoff! Deze laatste cursusavond gaan we echt op stap met elkaar en gaan we een wandeling van ca. 5 km afleggen. Mocht je dit liever niet doen, dan gaan we kijjken naar een andere invulling, dat is geen probleem. Maar het is niet zomaar een wandeling, het belooft een leerzaam en bijzonder uitstapje te worden met allerlei opdrachten en oefeningen. Heb je alles wat je nodig hebt mee in je rugtas en ben je er klaar voor? Let’s GO for a walk!

Kosten:

Voor 1 persoon: € 140,00.
2 personen: € 120,00 per persoon

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Klik hier voor meer informatie

Opgave:

Klik dan HIER om je aan te melden of voor meer informatie